Для початку готуємо всі необхідні інгредієнти.
Розбиваємо яйця в мірний стакан для збивання і додаємо до них цукор. Беремо насадка-вінчик, надягаємо на блендер і збиваємо.
Тонкою цівкою вливаємо в ємність з яйцями молоко і потроху додаємо борошно, кладемо ст. л. раст.масла. Все це знову збиваємо. Консистенція вийде середньої густоти (як раз для млинців) і без грудочок! Даємо їй настоятися 15-20 хв. Для незвичайного смаку можна додати трохи ваніліну (пол ч. л.).
Суміш для млинців рівномірно розподіляємо по сковороді і смажимо до золотистої скоринки (з двох сторін). І готово! Залишилося вибрати з чим їсти млинці, але це вже на Ваш смак. Приємного апетиту!