Ніжні оладки з відварної капусти

Ніжні оладки з вареної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шаткую Капусту білокачанну. Не варто занадто дрібно подрібнювати її, щоб виразно відчувався капустяний смак.

Вливаю в білокачанну капусту воду і додаю сіль. Ставлю її на вогонь. Після закипання відварюю капусту близько 5 хвилин. Після цього зливаю воду і залишаю її трохи охолонути, інакше доданий яйце звариться.

Дрібно подрібнюю цибулю.

В теплу капусту додаю цибулю, вбиваю яйце і кріп. Все ретельно перемішуємо.

Всипаю борошно і дрібку солі.

Перемішую підготовлене тісто.

У сковороду з розігрітим маслом викладаю оладки великою ложкою.

Обсмажую з двох сторін і подаю на стіл разом зі сметанною.