Ніжні оладки з відварної капусти

Ніжні оладки з вареної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Раніше завжди готувала оладки з сирої капусти і на цьому сайті знайшла саме такі рецепти. Але одного разу спробувала оладки з відварної капусти і мене захопив їх новий смак. Якщо для приготування використовую тверді сорти овоча, тоді капусти відварюю кілька хвилин. Однак молоді ніжні листочки достатньо лише обдати окропом і залишити їх в гарячій воді на 5 хвилин.

Не варто нехтувати кропом, оскільки він надає особливий смак закуски. Якщо є свіжа зелень, тоді краще використовувати її. Взимку ж я використовую заморожений або сушений кріп.

Покроковий рецепт