Ніжні вафлі на молоці

Ніжні вафлі на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вафлі можна подавати з чим завгодно: з варенням, згущеним молоком, збитими вершками або з різними фруктами. Це вже Ваш особистий політ фантазії.

Інгредієнти

Яйце – 2 шт.
Цукор – 50 гр.
Борошно – 160 гр. 160 грам або 1.5 стакан
Молоко – 1 стакан
Рослинне масло – 1 ст. л.

Як приготувати Ніжні вафлі на молоці

Вафлі – універсальний вид десерту, який може прикрасити будь-який святковий стіл або просто бути стравою на сніданок. Особисто я люблю вживати такі вафлі на сніданок з варенням і нарізаними фруктами. Смачно і корисно, а головне настрій заряджена позитивно на весь день.

Саме зручне, що займає цей рецепт мінімально кількість часу! Знайдете час і обов’язково спробуйте!

Покроковий рецепт


Спершу треба збити міксером або віночком 2 яйця з 50 грамами цукру.


Додайте в получившеюся суміш 1 склянку молока і гарненько перемішайте.

Потім поступово додайте 160 грамів борошна або 1.5 стакан і постійно помішуйте.

Додайте 1 столову ложку рослинної олії. Ура тісто готове!

Перед початком використання змащуємо вафельницю маслом, потім наливаємо тісто в вафельницю. Одна вафля готується приблизно 1.5 – 2 хвилини.

Наші ніжні вафлі на молоці готові.

Пора кликати всіх до столу і пробувати нове ласощі.
Приємного апетиту!