Вафлі можна подавати з чим завгодно: з варенням, згущеним молоком, збитими вершками або з різними фруктами. Це вже Ваш особистий політ фантазії.
Інгредієнти
Яйце – 2 шт. | |
Цукор – 50 гр. | |
Борошно – 160 гр. 160 грам або 1.5 стакан | |
Молоко – 1 стакан | |
Рослинне масло – 1 ст. л. |
Вафлі – універсальний вид десерту, який може прикрасити будь-який святковий стіл або просто бути стравою на сніданок. Особисто я люблю вживати такі вафлі на сніданок з варенням і нарізаними фруктами. Смачно і корисно, а головне настрій заряджена позитивно на весь день.
Саме зручне, що займає цей рецепт мінімально кількість часу! Знайдете час і обов’язково спробуйте!
Покроковий рецепт
Спершу треба збити міксером або віночком 2 яйця з 50 грамами цукру.
Додайте в получившеюся суміш 1 склянку молока і гарненько перемішайте.
Потім поступово додайте 160 грамів борошна або 1.5 стакан і постійно помішуйте.
Додайте 1 столову ложку рослинної олії. Ура тісто готове!
Перед початком використання змащуємо вафельницю маслом, потім наливаємо тісто в вафельницю. Одна вафля готується приблизно 1.5 – 2 хвилини.
Наші ніжні вафлі на молоці готові.
Пора кликати всіх до столу і пробувати нове ласощі.
Приємного апетиту!