Ніжний кабачковий рулет з сирною начинкою

Ніжний кабачковий рулет з сирною начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.







Приготування рулету умовно ділю на 2 частини: основа і начинка. Починаємо з основи: натираємо на крупній тертці кабачок, добре віджимаємо (дуже важливо прибрати зайвий сік, щоб рулет не поповз в духовці) і до тертому кабачка додаємо просіяне борошно, 2 яйця, базилік (Ви можете будь-які спеції і перець. У мене їсть синуля, тому був обережним з добавками) і сир, попередньо натерши його на дрібній тертці. Всі інгредієнти перемішуємо і як би вимішуємо тісто, воно повинно вийти як густа сметана.


Далі деко застеляємо пергаментом (у мене силіконізований, у кого є силіконовий килимок – ідеальний варіант), змащуємо олією і викладаємо наше тісто на деко, добре утрамбовуючи і розкладаючи по всьому листу, і в розігріту духовку на 200 градусів на 25 хвилин.

Поки рулет готується, “чаклуємо над начинкою)
Сир (у мене домашній) віджимаємо, зливаємо воду перетираємо через сито (або ні – Ваше бажання), до нього додаємо яйце, кріп (у мене заморожена), сіль і натертий часник на дрібній тертці. Все це перемішуємо і відставляємо.




Виймаємо з духовки готову основу з кабачка, переносимо пергамент з рулетом на рушник і звертаємо рулетом, потім розгортаємо і знімаємо готову основу з пергаменту. Намазуємо готовою начинкою, знову загортаємо – в ідеалі у фольгу, у мене пергамент. В духовці має просмажиться ще 20 хвилин. За 10 хвилин до того, як витягнути, присипаємо тертим сиром і отримуємо ароматний кабачковий рулет з сирною начинкою під сирною скоринкою.
Приємного апетиту!