Ніжний омлет зі шпинатом і маскарпоне

Ніжний омлет зі шпинатом і маскарпоне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Добрий день починається зі смачного сніданку.

Інгредієнти

сир гауда або пармезан – 120 г
олія будь ароматне рослинне – на свій смак
добірні сирі яйця курячі – п’ять штук
подрібнений перець білий, сіль і мускатний горіх тертий – на свій смак
маскарпоне – чотири ст. ложки
жирне молоко – шість ст. ложок
свіжий шпинат – 160 г
філе індички – 230 г
просеянная борошно пшеничне тонкого помелу – три ст. ложки

Як приготувати Ніжний омлет зі шпинатом і маскарпоне

На сніданок можна приготувати дуже ніжний омлет, до складу якого входять такі дієтичні продукти як індичка, шпинат і маскарпоне.

Покроковий рецепт

Попередньо прогріти до 220 градусів духовку, а в цей же час можна нарізати шматочками маленького розміру промите філе індички, перекласти м’ясо цієї домашньої птиці в сковороду і обсмажувати в олії при регулярному помішуванні хвилин п’ять, потім додати промитий свіжий шпинат і продовжити процес готування.

Окремо збити з невеликою кількістю солі і спецій сирі і попередньо охолоджені яєчні білки. Потім в інший посуд викласти курячі жовтки, додати молоко в достатній кількості і ніжний сир і збити всі.

Додати акуратно в жовткову масу добре збиті білки і насипати трохи просіяного борошна, продовжити процес збивання блендером ще пару хвилин.

Далі підготувати невелику форму для запікання, зсередини гарненько змастити її маслом, потім викласти у цю ємність шпинат, обсмажений з індичкою, розподілити лопаткою рівномірно і вилити зверху яєчну пряну суміш з маскарпоне.

Зверху розподілити тертий сир, поставити в духовку форму хвилин на сім і запікати омлет до повної готовності, подавати зі сметаною до столу. Прикрасити гілочками спаржі.