Добрий день починається зі смачного сніданку.

Інгредієнти
| сир гауда або пармезан – 120 г | |
| олія будь ароматне рослинне – на свій смак | |
| добірні сирі яйця курячі – п’ять штук | |
| подрібнений перець білий, сіль і мускатний горіх тертий – на свій смак | |
| маскарпоне – чотири ст. ложки | |
| жирне молоко – шість ст. ложок | |
| свіжий шпинат – 160 г | |
| філе індички – 230 г | |
| просеянная борошно пшеничне тонкого помелу – три ст. ложки |
На сніданок можна приготувати дуже ніжний омлет, до складу якого входять такі дієтичні продукти як індичка, шпинат і маскарпоне.
Покроковий рецепт
Попередньо прогріти до 220 градусів духовку, а в цей же час можна нарізати шматочками маленького розміру промите філе індички, перекласти м’ясо цієї домашньої птиці в сковороду і обсмажувати в олії при регулярному помішуванні хвилин п’ять, потім додати промитий свіжий шпинат і продовжити процес готування.
Окремо збити з невеликою кількістю солі і спецій сирі і попередньо охолоджені яєчні білки. Потім в інший посуд викласти курячі жовтки, додати молоко в достатній кількості і ніжний сир і збити всі.
Додати акуратно в жовткову масу добре збиті білки і насипати трохи просіяного борошна, продовжити процес збивання блендером ще пару хвилин.
Далі підготувати невелику форму для запікання, зсередини гарненько змастити її маслом, потім викласти у цю ємність шпинат, обсмажений з індичкою, розподілити лопаткою рівномірно і вилити зверху яєчну пряну суміш з маскарпоне.
Зверху розподілити тертий сир, поставити в духовку форму хвилин на сім і запікати омлет до повної готовності, подавати зі сметаною до столу. Прикрасити гілочками спаржі.
