Для того, щоб баклажан не був гірким, його слід нарізати і, рясно посолов, залишити в мисці протягом 30 хвилин.
По закінченні вказаного часу промиваємо баклажани в проточній воді і присаживаем дрібкою солі. Далі розігріваємо олію в сковороді і, обваляти кожен шматочок у борошні, укладаємо в розігріте масло для обсмажування.
Смажимо баклажани по три хвилини з кожного боку до появи красивою рум’яної скоринки. Далі знімаємо баклажани на паперові рушники, щоб зайве масло вбралося в них.
Поки смажаться баклажани, необхідно нарізати кільцями помідори і зробити заправку. Для цього змішаємо измельчений часник з майонезом.
Після того, як всі обсмажені баклажани, викладаємо їх на велике блюдо. Врахуйте, що закуску необхідно буде відправляти в мікрохвильову піч, тому тарілка з металевими малюнками не підійде.
Далі укладаємо на кожен баклажан кільце помідора і змащуємо соусом.
Зверху укладаємо тертий сир і відправляємо в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини, щоб сир розплавився. Страва готова!