Новорічні свинки стануть прекрасним прикраса святкового столу, готуються дуже швидко, а виглядають дуже привабливо!
Інгредієнти
яйця – 5 шт. | |
буряк – 1 шт. | |
ковбаса – 100 гр. | |
майонез – 1-2 ст. л. |
Свинки красиві і смачні. Стануть не тільки прикраса святкового столу, але і смачним і ситним блюдом!
Покроковий рецепт
Для приготування свинок нам потрібно відварити 5 яєць. і один буряк.
Буряк покласти в миску і порізати невеликими шматочками. Залити окропом і потім покласти туди варені яйця на 30-40 хвилин. Вода повинна повністю покрити яйця. Для досягнення кращого ефекту, закрити кришкою.
Після того, як яйця порозовеют до потрібного вам кольору, зрізаємо низ яйця, дістаємо жовток.
У тарілку потерти трохи ковбаси, виделкою перемять жовтки, посолити, додати майонез і все добре перемішати.
З ковбаси вирізати п’ятачки, продірявити носики, також вирізаємо вушка і хвостики.
Начиняємо яйця приготовленої начинкою, і за допомогою майонезу приклеюємо носик.
Далі з чорного перцю робимо очі, робимо прорізи, і вставляємо вушка і хвостики.
Все, на цьому новорічні свинки готові. За бажанням їх можна викласти на блюдо і прикрасити за бажанням зеленню.
Подавати на святковий стіл новорічних свинок можна відразу після приготування. Вони чудово прикрасять ваш стіл, зроблять свято веселіше і вже точно ніхто не забуде, який рік зустрічає!
Всім приємного апетиту і гарних свят!