Новорічні свинки з фаршированих яєць

Новорічні свинки з фаршированих яєць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинки красиві і смачні. Стануть не тільки прикраса святкового столу, але і смачним і ситним блюдом!

Покроковий рецепт


Для приготування свинок нам потрібно відварити 5 яєць. і один буряк.



Буряк покласти в миску і порізати невеликими шматочками. Залити окропом і потім покласти туди варені яйця на 30-40 хвилин. Вода повинна повністю покрити яйця. Для досягнення кращого ефекту, закрити кришкою.

Після того, як яйця порозовеют до потрібного вам кольору, зрізаємо низ яйця, дістаємо жовток.


У тарілку потерти трохи ковбаси, виделкою перемять жовтки, посолити, додати майонез і все добре перемішати.


З ковбаси вирізати п’ятачки, продірявити носики, також вирізаємо вушка і хвостики.


Начиняємо яйця приготовленої начинкою, і за допомогою майонезу приклеюємо носик.


Далі з чорного перцю робимо очі, робимо прорізи, і вставляємо вушка і хвостики.

Все, на цьому новорічні свинки готові. За бажанням їх можна викласти на блюдо і прикрасити за бажанням зеленню.

Подавати на святковий стіл новорічних свинок можна відразу після приготування. Вони чудово прикрасять ваш стіл, зроблять свято веселіше і вже точно ніхто не забуде, який рік зустрічає!
Всім приємного апетиту і гарних свят!