Починаємо з пошуку продуктів, які точно є у кожного.
Нам знадобиться склянка борошна, 120 мл води (УВАГА воду краще всього брати підігріту в чайнику, але не доведену до кипіння), 1/2 ст. ложка рослинної олії (у мене оливкова), щіпка солі.
ОБОВ’ЯЗКОВО просіваємо борошно.
Після того як муку просіяли, робимо в ній невелику “ямку”.
В “ямку” зроблену раннє додаємо сіль, масло, воду. Воду ллємо потроху і кожен раз перемішуємо.
Отримуємо ось таке тісто, після додавання всіх інгредієнтів. Воно липке!
Висипаємо борошно на стіл/дощечку і починаємо місити наше тісто.Борошна не шкодуємо. Припиняємо місити після того як тісто стане еластичним і перестає липнути до рук.
Тісто ріжемо на 4-5 шматочків, і ДУЖЕ тонко розкочуємо. Як я перевіряю: направляю на світло, підставляю руку із зворотного боку. Її має бути видно.
Смажимо 20-30 секунд з кожної сторони на РОЗПЕЧЕНІЙ сковорідці.
Готово! Тепер можемо насолоджуватися самим смачним лавашем, і готувати з нього улюблені страви.