Окрошка на кефірі

Окрошка на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Кефір –
Картопля – 3 шт.
Огірки – 2 шт.
Ковбаса – 300 г
Редис – 5-7 шт.
Яйця курячі – 2 шт.
Цибуля зелена –
Петрушка –
Кріп –
Мелений чорний перець –
Сіль –

Як приготувати Окрошка на кефірі

За що я люблю окрошку, так те, що її можна довго зберігати в сухому вигляді. І в спеку окрошка незамінна їжа: проста, смачна, ситна, прохолодна….

Покроковий рецепт

Цей рецепт підказала мені свекруха. Спочатку я поставилася категорично, але спробувавши, дійсно, окрошка вийшла ніжна і запашна.
Для цього необхідно огірки і редиску натерти на дрібній тертці.

Відварну картоплю, ковбасу і яйця нарізати на невеликі кубики.

Кріп, петрушку і цибулю нарізати. Перекласти в миску, додати трохи солі і потовкти, так щоб зелень дала сік. Окрошка вийде дуже ароматною.

Все змішуємо.

У глибоку тарілку викладаємо окрошку. Заливаємо охолодженим кефіром. Солимо і перчимо за смаком. Приємного апетиту!