Окрошка – оригінальний суп, який подається холодним. Його охоче готують у Росії, Україні, Білорусі та інших країнах. Сьогодні розповім , як готують окрошку у нас вдома . Отже, приступимо .
Інгредієнти
Картопля – 4 шт. | |
Яйця – 4 шт. | |
Огірки – 4 шт. | |
Редис – 6-8 шт. | |
Ковбаса – 350 гр . У мене докторська | |
Зелень – Пару гілочок Цибуля, кріп, петрушка , базилік і т. д. | |
Сіль і перець – За смаком | |
Майонез для заправки – Також за смаком |
Окрошка – оригінальний суп, який подається холодним. Його охоче готують у Росії, Україні, Білорусі та інших країнах. Сьогодні розповім, як готують окрошку у нас вдома. Отже, приступимо.
Для даної страви (з розрахунку на 4 порції) нам знадобляться наступні інгредієнти:
Всі подальші кроки дивись нижче.
Покроковий рецепт
Промиємо овочі та зелень під теплою водою, яйця і картоплю поставимо варитися на 10-15 хвилин (чим дрібніше порізана картопля, тим швидше вона звариться). Зелень промокнем рушником і залишимо стікати зайву воду .
В цей час починаємо робити нарізку для окрошки: подрібнюємо огірки, редис, зелень і ковбаску . Дійсно важливо тут додати зелень – вона надає неймовірний смак і аромат (особливо базилік) . Сварившиеся яйця почистити і разом з картоплею нарізати кубиками.
Тепер починаємо збирати окрошку: складаємо всі наші інгредієнти в загальну посуд і активно перемішати, посолити, поперчити і заправити майонезом. М-М-м, це дійсно смачно!