Пишні, солодкі, ванільні…

Інгредієнти
| яйця курячі – 2 шт | |
| цукор – 200 гр | |
| ряжанка – 200 мл | |
| сода – 1 ч. л. гасимо оцтом | |
| ванільний цукор – 1 пакетик | |
| сіль – щіпка | |
| борошно – 1.5 ст. | 
Солодкі міні оладки улюблений десерт моїх дітей. Щоранку вони вимагають на сніданок саме їх. Не складе праці готувати ароматні і пишні пампушки щодня. Елементарні продукти не тільки дешеві, але і корисні. Звичайно, вживати велику кількість борошняних виробів не рекомендується, але кілька міні оладок на сніданок не зашкодять організму.
Покроковий рецепт

                
                
                
У глуболкую посуд розбиваємо 2 яйця, до них додаємо весь цукор, ретельно розтираємо до зникнення цукрових крупинок. У смеь додаємо холодну ряжанку і ретельно перемішуємо.

                
                
                
Для того, щоб оладки вийшли пишні і пористі додаємо в тісто соду, яку потрібно обязяательно погасити оцтом. Перемішуємо все ще раз. Наступна в тісто йде борошно. Приблизно 1.5 склянки залежно від густоти ряжанки. Тісто має вийти як сметана 20 % жирності. Не забуваємо посолити тісто.

                
                
                
На розігріту сковороду наливаємо олію. Розігріваємо. Чайною ложкою викладаємо невеликі коржі на сковороду, на відстані 3-5 мм, тому що оладки будуть рости. Прикручуємо нагрівання і обсмажуємо коржі з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Включати Не потрібно сильне нагрівання, тому що оладки покриються скоринкою, а всередині вони залишаться сирими. І не варто забувати, що тісто містить досить багато цукру, тому оладки швидко починають золотитися, варто стежити за обсмажуванням.

Блюдо готове. Викладаємо готові оладки гіркою і посипаємо цукровою пудрою і кунжутом. Їмо зі сметаною або варенням!
                ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            