Використання чорниці суттєво, так як вона може зберігати свою форму при високій температурі.
Інгредієнти
Йогурт – 450 мл | |
Молоко – 50 мл | |
Борошно – 1-1,5 склянки | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Цукор коричневий – 3 ст. л. | |
Ваніль – 1 ст. л. | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Вершкове масло – 3 ст. л. (розтопленого) | |
Сіль – щіпка | |
Рослинне масло – для смаження |
Мені дуже подобається робити оладки на сніданок. Це не так клопітно, легко і смачно. Використання чорниці суттєво, так як вона може зберігати свою форму при високій температурі. Ви можете використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди для цього рецепта. Він заснований на простому йогурті, за рахунок чого зменшено додавання цукру, що наближено до мого здорового способу життя. Ніщо не може бути краще на сніданок, чим оладки з ягодами для ваших улюблених домочадців.
Покроковий рецепт
У чашці збити молоко, йогурт, масло, ваніль і яйця. В окремій чашці змішати борошно, порошок для випічки, цукор і щіпку солі. Додати цю суміш в суміш з йогуртом (раніше приготовлену) і добре все збити. Додати промиті і висушені ягоди чорниці і ретельно все перемішати ложкою. Сковорідку розігріти з невеликою кількістю масла. За допомогою ложки викласти невелику кількість тіста на сковорідку. Як тільки блін досягне коричневого кольору, переверніть його і підсмажте з іншого боку.
Ви можете подавати оладки з збитими вершками, сиропом, медом або згущеним молоком (на ваш розсуд) і улюбленими свіжими фруктами. Приємного апетиту!