Отже, очищений від шкірки і насіння кабачок натираємо. Використовувати краще тертці з великими отворами. До речі, подрібнити кабачок можна і в кухонному комбайні.
До отриманої кабачкової маси додаємо заявлену норму відвареного рису.
До інгредієнтів в мисці розбиваємо далі одне куряче яєчко.
Слідом підсипаємо борошно пшеничне.
Інгредієнти для рисово-кабачкового тесту приправляємо сіллю за смаком, а також присмачую спецією.
Всі необхідні інгредієнти для тіста знаходяться в мисці, перемішуємо їх.
Наливаємо для смаження кабачкового оладок з відварним рисом на сковороду олію. Чекаємо, поки воно розігріється, а потім за допомогою звичайної суповий ложки викладаємо кабачкове тісто. Смажимо до золотистої скоринки оладки з кабачка і рису з двох сторін.
Ось і готові наші оладки! Приємної трапези!