Щоб приготувати ситні оладки з кабачка і відвареного рису, приготуйте тертку, містку миску, ложку, сковороду і лопаточку для перевертання.
Кабачок можна використовувати як зовсім молоденький, так вже і зрілий (сорт значення не має). Крім вареного рису і кабачка, які складають основу тесту, в рецепті використовується борошно і яйце. Борошно беремо звичайну, мається на увазі популярну пшеничне.
Інгредієнти для оладок приправляють сіллю і чорним меленим перцем. За бажанням можна додати трохи пропущеного через прес часничку (достатньо буде 1-2 зубки). Смажаться кабачкові оладки з рисом на рослинному маслі.
Приготувати такі оладки зовсім не складно, а пропоновані фото процесу допоможуть вам впоратися з кулінарної завданням на «відмінно».