Оладки з корицею і кленовим сиропом

Оладки з корицею і кленовим сиропом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

О-О-О, ця довга тиждень смакоти! І це так смачно! Сьогодні я розміщу рецепт запашних млинців з корицею. Я їх подавала з кленовим сиропом.

Покроковий рецепт

Змішати сухі інгредієнти у великій мисці. Спочатку в миску насипати 3 склянки просіяного борошна. Додати 1 / 2 чайної ложки солі. Потім додати 1 чайну ложку порошку для випічки. Далі йде 2 столові ложки цукру і кориці. Змішайте суміш і відкладіть в сторону.

Тепер в окрему чашку налити 2 склянки молока і перемішати з 2 яєчками і 1 чайною ложкою ванільного порошку. Перемішати суміш до однорідної маси. Цю суміш поступово вилити вище приготовлену суху суміш і акуратно, дуже акуратно перемішати. Додати 4 столові ложки розтопленого масла (можна розтопити його в мікрохвильовій печі). І вилити його в тісто. Тісто має вийде густе, лише на поверхні подекуди бульбашки з-за доданого порошку для випічки. Він зробить млинець легким і повітряним.

Нагріти сковорідку, змастити її олією. І маленькі млинці смажити на середньому-слабкому вогні до золотистого кольору. Перевернути, смажити до рум’яності. Млинці готові!

Подавати млинці з кленовим сиропом.
Приємного апетиту!