Отже, вливаємо в миску кефір. Кисломолочний продукт може бути будь-якої жирності, але обов’язково кімнатної температури. У кефір засипаємо соду, перемішуємо.
Далі розбиваємо в миску одне куряче яйце, підсипаємо заявлена кількість цукрового піску. Знову перемішуємо.
Відміряємо потрібну кількість пшеничного борошна. Продукт просіваємо в кефірну суміш частинами, разом з дрібкою солі. Відразу вмішуємо борошно в суміш.
На виході маємо густе тісто без грудочок для оладок.
Курагу, яку ми підготували заздалегідь, нарізаємо шматочками. Відправляємо їх у тісто, перемішуємо.
На сковороді прогріваємо рослинне масло. Тісто з курагою викладаємо за допомогою столової ложки на сковороду. Смажимо оладки з двох сторін.
Смачні і апетитні готові оладки! Угощаемся!