Оладки з курагою на кефірі

Оладки з курагою на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, вливаємо в миску кефір. Кисломолочний продукт може бути будь-якої жирності, але обов’язково кімнатної температури. У кефір засипаємо соду, перемішуємо.

Далі розбиваємо в миску одне куряче яйце, підсипаємо заявлена кількість цукрового піску. Знову перемішуємо.

Відміряємо потрібну кількість пшеничного борошна. Продукт просіваємо в кефірну суміш частинами, разом з дрібкою солі. Відразу вмішуємо борошно в суміш.

На виході маємо густе тісто без грудочок для оладок.

Курагу, яку ми підготували заздалегідь, нарізаємо шматочками. Відправляємо їх у тісто, перемішуємо.

На сковороді прогріваємо рослинне масло. Тісто з курагою викладаємо за допомогою столової ложки на сковороду. Смажимо оладки з двох сторін.

Смачні і апетитні готові оладки! Угощаемся!