Оладки з рубаною печінки

Оладки з рубаною печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В рецепті використовую заморожену яловичу печінку. Перед приготуванням вимочую в молоці.

Інгредієнти

Печінка яловича – 300 гр.
Манка – 2 ст. л
Цибуля – 1 головка
Яйце – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Сіль, перець – за смаком
Масло рослинне – 2 ст. л для обсмажування
Вода – 50 мл для гасіння

Як приготувати Оладки з рубаною печінки

Ні для кого не секрет, що яловича печінка корисна для вживання. Для того щоб субпродукт не приївся, існує безліч рецептів її приготування. Наприклад, оладки з рубаною яловичої печінки.

Покроковий рецепт

Підготувати печінка: видалити плівки, помити.

Печінку порізати на маленькі шматочки. Рецепт не виключає можливості подрібнити продукт в блендері або м’ясорубці. Тим не менш, оладки, приготовані таким способом, виходять дуже ніжні і соковиті.

Цибулю порізати як можна дрібніше, часник пропустити через часникодавку.

Змішати в мисці: печінка, цибуля, часник, манку, яйце і сіль з перцем. Дати масі постояти 25 хвилин, щоб манка набухла

На гарячу сковороду налити рослинне масло і викласти масу ложкою. Обсмажити з двох сторін. Для пишності можна додати трохи води і пару хвилин пропарити оладки.

Подавати з гарніром і будь-яким соусом