У сезон яблук і не тільки, побалуйте себе швидким і дуже смачним десертом.
Інгредієнти
Яблука – 3-4 шт. середнього розміру | |
Яйця – 2 шт. | |
Манка – 4 ст. л., (скільки яблук стільки і ложок манки) |
Мега смачні, ніжні та ароматні яблучні оладки або панкейкі. До кінця не вірила, що з цього набору продуктів, а це всього три інгредієнти, може вийти такий шедевр ПП десерту. Ідеально підходить діткам і тим хто стежить за своєю фігурою, переїсти й поправитися нереально від них.
Беремо яблука абсолютно будь-яких сортів, все що є в холодильнику. Звичайно, за бажанням можна додати мед, цукор або зверху полити джемом, але це вже буде не зовсім пп.
Покроковий рецепт
Яблука помити, очистити від шкірки (але не обов’язково) і натерти на дрібній тертці.
Відправити яблука в чашу блендера, додати яйця.
Додати манку і збити, але не довго, просто, щоб змішати всі продукти.
Дати суміші настоятися 20-30 хвилин. Це дуже важливий момент, за цей час манка розбухає і не буде відчуватися крупинок, суміш стане дуже ніжною і повітряної консистенції.
Розігріту антипригарну сковорідку трохи змастити маслом, я використовувала кокосове, можна і вершкове, але не соняшникова, воно переб’є весь смак. І викласти ложкою наші яблука.
Обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку. По сковорідці не розтікаються і добре перевертати і не пристають.
Подавати до столу. Приємного апетиту!