Оладки з яблук з манкою

Оладки з яблук з манкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У сезон яблук і не тільки, побалуйте себе швидким і дуже смачним десертом.

Інгредієнти

Яблука – 3-4 шт. середнього розміру
Яйця – 2 шт.
Манка – 4 ст. л., (скільки яблук стільки і ложок манки)

Як приготувати Оладки з яблук з манкою

Мега смачні, ніжні та ароматні яблучні оладки або панкейкі. До кінця не вірила, що з цього набору продуктів, а це всього три інгредієнти, може вийти такий шедевр ПП десерту. Ідеально підходить діткам і тим хто стежить за своєю фігурою, переїсти й поправитися нереально від них.
Беремо яблука абсолютно будь-яких сортів, все що є в холодильнику. Звичайно, за бажанням можна додати мед, цукор або зверху полити джемом, але це вже буде не зовсім пп.

Покроковий рецепт

Яблука помити, очистити від шкірки (але не обов’язково) і натерти на дрібній тертці.

Відправити яблука в чашу блендера, додати яйця.

Додати манку і збити, але не довго, просто, щоб змішати всі продукти.

Дати суміші настоятися 20-30 хвилин. Це дуже важливий момент, за цей час манка розбухає і не буде відчуватися крупинок, суміш стане дуже ніжною і повітряної консистенції.

Розігріту антипригарну сковорідку трохи змастити маслом, я використовувала кокосове, можна і вершкове, але не соняшникова, воно переб’є весь смак. І викласти ложкою наші яблука.

Обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку. По сковорідці не розтікаються і добре перевертати і не пристають.



Подавати до столу. Приємного апетиту!