Урізноманітніть своє ранкове меню смачними домашніми оладки з яблучною начинкою. Випічка має ніжну структуру і приємний аромат!
Інгредієнти
Борошно – 1 склянка | |
Цукор – 2 ст. ложки | |
Сіль – 1 щіпка | |
Сода – 0,5 ч. ложки | |
Молоко – 1 стакан | |
Масло рослинне – 50 мл | |
Яблуко – 1-2 шт. |
Для приготування оладок з яблуками нам потрібно борошно, яйце, спеції. Замішувати тісто для яблучних оладок будемо на молоці. Також в рецепті використовується харчова сода, завдяки якій оладки виходять повітряними, пишними.
Покроковий рецепт
Отже, в підходящу для замісу тіста миску просіваємо заявлену порцію пшеничного борошна. Підсипаємо до просіяної муки цукор, кидаємо щіпку солі. Додаємо соду.
До сипких інгредієнтів у мисці розбиваємо одне куряче яйце.
Слідом вливаємо молоко. Господарочки увагу: молоко повинно бути кімнатної температури!
Використовуючи віночок, компоненти тесту для оладок перемішуємо. Отримуємо густе тісто, за консистенцією нагадує сметану.
Очищаємо яблука. Нарізаємо фрукт на дрібні кубики. Відправляємо яблучну нарізку в тісто. Перемішуємо.
Дно сковороди заповнюємо рослинним маслом. Починаємо випічку оладок з яблуками. Тісто викладаємо за допомогою ложки. Смажимо оладки, перевертаючи їх з одного боку на іншу.
Всім приємного і смачного перекусу з яблучними оладками!