Урізноманітніть своє ранкове меню смачними домашніми оладки з яблучною начинкою. Випічка має ніжну структуру і приємний аромат!

Інгредієнти
| Борошно – 1 склянка | |
| Цукор – 2 ст. ложки | |
| Сіль – 1 щіпка | |
| Сода – 0,5 ч. ложки | |
| Молоко – 1 стакан | |
| Масло рослинне – 50 мл | |
| Яблуко – 1-2 шт. |
Для приготування оладок з яблуками нам потрібно борошно, яйце, спеції. Замішувати тісто для яблучних оладок будемо на молоці. Також в рецепті використовується харчова сода, завдяки якій оладки виходять повітряними, пишними.
Покроковий рецепт

Отже, в підходящу для замісу тіста миску просіваємо заявлену порцію пшеничного борошна. Підсипаємо до просіяної муки цукор, кидаємо щіпку солі. Додаємо соду.

До сипких інгредієнтів у мисці розбиваємо одне куряче яйце.

Слідом вливаємо молоко. Господарочки увагу: молоко повинно бути кімнатної температури!

Використовуючи віночок, компоненти тесту для оладок перемішуємо. Отримуємо густе тісто, за консистенцією нагадує сметану.

Очищаємо яблука. Нарізаємо фрукт на дрібні кубики. Відправляємо яблучну нарізку в тісто. Перемішуємо.

Дно сковороди заповнюємо рослинним маслом. Починаємо випічку оладок з яблуками. Тісто викладаємо за допомогою ложки. Смажимо оладки, перевертаючи їх з одного боку на іншу.

Всім приємного і смачного перекусу з яблучними оладками!
