Отже, в підходящу для замісу тіста миску просіваємо заявлену порцію пшеничного борошна. Підсипаємо до просіяної муки цукор, кидаємо щіпку солі. Додаємо соду.
До сипких інгредієнтів у мисці розбиваємо одне куряче яйце.
Слідом вливаємо молоко. Господарочки увагу: молоко повинно бути кімнатної температури!
Використовуючи віночок, компоненти тесту для оладок перемішуємо. Отримуємо густе тісто, за консистенцією нагадує сметану.
Очищаємо яблука. Нарізаємо фрукт на дрібні кубики. Відправляємо яблучну нарізку в тісто. Перемішуємо.
Дно сковороди заповнюємо рослинним маслом. Починаємо випічку оладок з яблуками. Тісто викладаємо за допомогою ложки. Смажимо оладки, перевертаючи їх з одного боку на іншу.
Всім приємного і смачного перекусу з яблучними оладками!