Оладки з яблуками, на молоці

Оладки з яблуками, на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, в підходящу для замісу тіста миску просіваємо заявлену порцію пшеничного борошна. Підсипаємо до просіяної муки цукор, кидаємо щіпку солі. Додаємо соду.

До сипких інгредієнтів у мисці розбиваємо одне куряче яйце.

Слідом вливаємо молоко. Господарочки увагу: молоко повинно бути кімнатної температури!

Використовуючи віночок, компоненти тесту для оладок перемішуємо. Отримуємо густе тісто, за консистенцією нагадує сметану.

Очищаємо яблука. Нарізаємо фрукт на дрібні кубики. Відправляємо яблучну нарізку в тісто. Перемішуємо.

Дно сковороди заповнюємо рослинним маслом. Починаємо випічку оладок з яблуками. Тісто викладаємо за допомогою ложки. Смажимо оладки, перевертаючи їх з одного боку на іншу.

Всім приємного і смачного перекусу з яблучними оладками!