Оладки з яблуками стануть просто ідеальним сніданком. Вони смачні і швидко готуються.
Покроковий рецепт
Для початку нам потрібно підготувати продукти. На оладки з яблуками нам необхідно: борошно, кефір, яйце, сода, яблука і цукор.
Для початку виливаємо кефір в миску. І вбиваємо одне яйце.
Далі додаємо 2 столові ложки цукру і чайну ложку соди. Всі добре розмішуємо.
Далі яблуко очищаємо від шкірки, і режим його на маленькі кубики.
Додаємо яблука в кефірну суміш і добре перемішуємо.
Далі починаємо поступово додавати борошно. Все у мене пішло 9 столових ложок. Тісто повинне вийти станом, як густа сметана.
Розігріваємо сковороду, наливаємо на неї соняшникової олії і викладаємо оладки, по одній столовій ложці.
На середньому вогні обсмажуємо до золотистого кольору і потім перевертаємо на інший бік. Слідкуйте за тим, щоб оладки добре просмажаться, і тісто всередині не було сирим.
Таким чином смажимо все тісто, викладаємо оладки на серветку, щоб вбралося зайве масло. Даємо оладкам трохи стыть і подаємо до столу.
Оладки виходять дуже смачними, солодкими, а яблуко надає їм особливий смак.
Всім приємного апетиту!