Олівє з вареною ковбасою і солоними огірками

Олівє з вареною ковбасою і солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим інгредієнтом подрібнимо варену ковбасу. Нарізаємо її у формі дрібних кубиків. Переправляємо ковбасну нарізку в миску.

Тепер можна нарізати відвареної картопля, очищений. Йому також надаємо форму кубиків. Додаємо подрібнений картоплю в миску до ковбаси.

Аналогічним чином робимо і з вареної обчищеної морквиною.

Очищаємо від шкаралупи курячі яйця. Рубаємо їх на столі, додаємо до інгредієнтів в миску.

З інгредієнтів у нас залишився ще солоний огірок. Його нарізаємо кубиками. Переправляємо подрібнений огірочок в миску. Також в олів’є рекомендується додати зелений консервований горошок. У нашому рецепті він відсутній, але на смак салату це не вплине.

Інгредієнти салату заправляємо майонезом. Не забуваємо приправити чорним меленим перцем, а також посолити.

Перемішуємо інгредієнти салату.

Смачний олів’є по простому рецептом з вареною ковбасою і солоним огірочком готовий! Приємної вам трапези!