Першим інгредієнтом подрібнимо варену ковбасу. Нарізаємо її у формі дрібних кубиків. Переправляємо ковбасну нарізку в миску.
Тепер можна нарізати відвареної картопля, очищений. Йому також надаємо форму кубиків. Додаємо подрібнений картоплю в миску до ковбаси.
Аналогічним чином робимо і з вареної обчищеної морквиною.
Очищаємо від шкаралупи курячі яйця. Рубаємо їх на столі, додаємо до інгредієнтів в миску.
З інгредієнтів у нас залишився ще солоний огірок. Його нарізаємо кубиками. Переправляємо подрібнений огірочок в миску. Також в олів’є рекомендується додати зелений консервований горошок. У нашому рецепті він відсутній, але на смак салату це не вплине.
Інгредієнти салату заправляємо майонезом. Не забуваємо приправити чорним меленим перцем, а також посолити.
Перемішуємо інгредієнти салату.
Смачний олів’є по простому рецептом з вареною ковбасою і солоним огірочком готовий! Приємної вам трапези!