Олівє з вареною ковбасою і солоними огірками

Олівє з вареною ковбасою і солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не одне святкове застілля не обходиться без такого популярного салату як олів’є. Блюдо настільки затребувана, що його можна зустріти і в меню іменитих ресторанів, і звичайна шкільна їдальня готова запропонувати вам цей салат. Справжній рецепт смачного салату олів’є за час його існування вже не раз зазнавав змін, і кожна господиня готує його по-своєму.

Інгредієнти

Ковбаса – 300 гр
Картопля – 2 штуки
Морква – 1 штука
Яйця курячі – 2 штуки
Солоний огірок – 2 штуки
Майонез – 100 мл
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Олів’є з вареною ковбасою і солоними огірками

У нашому запропонованому рецепті олів’є включає такі інгредієнти як: картоплю, моркву, варену ковбасу, курячі яйця, солоний огірок. В якості заправки використовується майонез. Із запропонованих інгредієнтів попередньо відварити потрібно картопляні бульби, моркву (в мундирі) і курячі яйця. Після отварки дані продукти рекомендується поставити під струмінь холодної води, щоб їх простіше було очищати. Для реалізації салату олів’є також потрібно підготувати обробну дошку, ножик, миску, ложку для перемішування подрібнених інгредієнтів. До речі, звичну нарізку інгредієнтів ножем можна замінити на спрощений варіант, використовуючи спеціальне пристосування з насадкою, що дозволяє подрібнювати продукти у формі кубиків однакового розміру. Так приготувати салат набагато швидше, так, і виглядає він набагато естетичніше. Загалом, справа за вами. Всі необхідні інгредієнти підготовлені, можна приступати.

Покроковий рецепт

Першим інгредієнтом подрібнимо варену ковбасу. Нарізаємо її у формі дрібних кубиків. Переправляємо ковбасну нарізку в миску.

Тепер можна нарізати відвареної картопля, очищений. Йому також надаємо форму кубиків. Додаємо подрібнений картоплю в миску до ковбаси.

Аналогічним чином робимо і з вареної обчищеної морквиною.

Очищаємо від шкаралупи курячі яйця. Рубаємо їх на столі, додаємо до інгредієнтів в миску.

З інгредієнтів у нас залишився ще солоний огірок. Його нарізаємо кубиками. Переправляємо подрібнений огірочок в миску. Також в олів’є рекомендується додати зелений консервований горошок. У нашому рецепті він відсутній, але на смак салату це не вплине.

Інгредієнти салату заправляємо майонезом. Не забуваємо приправити чорним меленим перцем, а також посолити.

Перемішуємо інгредієнти салату.

Смачний олів’є по простому рецептом з вареною ковбасою і солоним огірочком готовий! Приємної вам трапези!