Олівє з вареною ковбасою і солоними огірками

Олівє з вареною ковбасою і солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У нашому запропонованому рецепті олів’є включає такі інгредієнти як: картоплю, моркву, варену ковбасу, курячі яйця, солоний огірок. В якості заправки використовується майонез. Із запропонованих інгредієнтів попередньо відварити потрібно картопляні бульби, моркву (в мундирі) і курячі яйця. Після отварки дані продукти рекомендується поставити під струмінь холодної води, щоб їх простіше було очищати. Для реалізації салату олів’є також потрібно підготувати обробну дошку, ножик, миску, ложку для перемішування подрібнених інгредієнтів. До речі, звичну нарізку інгредієнтів ножем можна замінити на спрощений варіант, використовуючи спеціальне пристосування з насадкою, що дозволяє подрібнювати продукти у формі кубиків однакового розміру. Так приготувати салат набагато швидше, так, і виглядає він набагато естетичніше. Загалом, справа за вами. Всі необхідні інгредієнти підготовлені, можна приступати.

Покроковий рецепт