Омлет на кефірі з шинкою і помідорами

Омлет на кефірі з шинкою і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Спочатку овочі і нарізаємо їх невеликими скибочками. М’ясо (шинку або курку) намагаємося порізати тонкими шматочками, що б воно найкраще просмажене. Помідори краще нарізати скибочками більше, оскільки при смаженні, якщо будуть дуже тонкі, вони можуть розвалитися.

2. На розігріту сковорідку наливаємо ложку рослинної олії. Спочатку, кладемо смажити шинку. Воно прожарюється дещо довше, ніж овочі і зелень. Коду просмажене м’ясо, додаємо порізану зелену цибулю з помідорами.

3. Поки овочі і шинка підсмажуються на невеликому вогні. Беремо глибоку тарілку. Збиваємо туди яйця і кефір, і перемішуємо. Посолити і поперчити.

4. Коли все готове, додаємо на сковорідку яйця і чекаємо, поки шедевр приготування буде готовий.

5. Дуже смачний омлет з родзинкою у вигляді кислого відтінку. Відмінно підходять будь-які інші овочі. Можна додавати будь-яке інше м’ясо або перемішаний фарш. Тільки якщо буде фарш, то потрібно зліпити його у вигляді котлеток, щоб фарш не расползся по всьому омлету. Так воно і смачніше, і виглядає краще. Відмінний початок прекрасного ранку. Для прикраси підходить будь-яка зелень. А для гарніру, краще всього приготувати вівсянку, тому сніданок буде набагато корисніше, ніж зазвичай. Приємного апетиту.