Смачний омлет можна не просто підсмажити, але і приготувати у вигляді рулету з сьомгою і вершковим сиром.
Інгредієнти
молоко – 1/4 склянки | |
борошно – 2 ст. ложки | |
яйця – 5 шт. | |
сіль – за смаком | |
зелень – кілька гілочок | |
вершкове масло – 1 ч. ложка | |
вершковий сир – 100 г | |
слабосолона сьомга – 100 г |
Смачний яєчний рулет для всієї сім’ї, який вмить зникне зі столу – від добавки ніхто не відмовиться! Готується досить просто, навіть початківці кулінари впораються з поставленим завданням.
Покроковий рецепт
1. Курячі яйця миють, розбивають, відокремлюючи жовтки від білків. Молоко змішують з борошном, яєчними жовтками, солять за смаком.
2. В окремій мисці збивають яєчні білки і вводять їх у молочно-борошняну суміш.
3. Зелень дрібненько рубають, закидають в яєчну суміш, перемішують.
4. Яєчну масу виливають на сковороду з вершковим маслом і смажать до готовності на невеликому вогні під закритою кришкою. (Сковорода повинна бути великою, щоб суміш розтеклася і рулет вийшов не товстим).
5. Виймають омлет. Викладають на готовий омлет вершковий сир і слабосолону сьомгу.
6. Згортають омлет рулетом і подають до столу. Приємного апетиту!