Омлет в духовці з кабачком і помідором

Омлет в духовці з кабачком і помідором – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Омлет з кабачком і помідором запечена в духовці

Інгредієнти

Яйця – 4 шт.
Кабачок – 1 шт.
Помідор – 1 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати Омлет в духовці з кабачком і помідором

Омлет запечений зі свіжими молодими овочами – кабачком і помідором – відмінний і корисний варіант сніданку або вечері

Покроковий рецепт

1. Кабачок натерти на крупній тертці, посолити. Дати йому трохи постояти, щоб кабачок пустив воду. Рідину злити, м’якоть кабачка добре віджати.

2. До кабачка вбити яйця, добре розмішати.

3. Форму для запікання змастити олією. Вилити омлет.


4. Помідори помити, протерти від води і нарізати часточками, у мене вийшло 8 частин. Розкласти по омлету. Поставити омлет в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.


5. Розрізати на дві частини і подати.