Омлет з грибами, ковбаскою і овочами в духовці

Омлет з грибами, ковбаскою і овочами в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Даний рецепт піци дуже простий і економічний. Він займе у вас максимум 30 хвилин, і ви надовго залишитеся ситими.

Інгредієнти

Яйця – 2 штуки
Майонез – 2 столові ложки
Борошно – 2 столові ложки
Ковбаса – 150 грам
Свіжі гриби – жменя
Цибуля зелена – 0,5 штук
Помідор – 2 штуки
Сир – 200 грам
Спеції – 3 грама за смаком

Як приготувати Омлет з грибами, ковбаскою і овочами в духовці

Безумовно, майже кожен чоловік любить таке блюдо, як піца. Піца прийшла до нас із теплої Італії. Зрозуміло, всі країни хотіли відтворити рецепт неповторною італійської піци. Зараз існує сотні рецептів різної піци з будь-якою начинкою: від простого сиру до екзотичних морепродуктів. Багато людей вважають за краще готувати цю страву вдома, а деякі навіть винайшли власні рецепти піци.

Покроковий рецепт

Сир натерти на крупній тертці.

Взяти глибоку тарілку і змішати в неї яйця, майонез і борошно. Ретельно перемішати віночком, додати трохи сиру і вилити у форму для запікання.

Нарізати основні інгредієнти: ковбасу, гриби, зелену цибулю і помідор. Все це викласти у форму, розподіливши по всій поверхні.

Посипаємо сиром все, що перебуває в нас у формі. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо страву до готовності – приблизно 10-15 хвилин. Тепер можна сміливо виймати наш омлет з духовки.

Як тільки омлет охолов, можна нарізати і подавати до столу.