Омлет з грибами, ковбаскою і овочами в духовці

Омлет з грибами, ковбаскою і овочами в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сир натерти на крупній тертці.

Взяти глибоку тарілку і змішати в неї яйця, майонез і борошно. Ретельно перемішати віночком, додати трохи сиру і вилити у форму для запікання.

Нарізати основні інгредієнти: ковбасу, гриби, зелену цибулю і помідор. Все це викласти у форму, розподіливши по всій поверхні.

Посипаємо сиром все, що перебуває в нас у формі. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо страву до готовності – приблизно 10-15 хвилин. Тепер можна сміливо виймати наш омлет з духовки.

Як тільки омлет охолов, можна нарізати і подавати до столу.