Готуємо омлет звичним способом. Змішуємо курячі яйця з прянощами, сіллю….
Збиваємо, додавши трохи молока… (Багато молока не додавайте, інакше він буде розвалюватися). Можна і без молока, але з ним виходить ніжніше.
Молодий кабачок (або цукіні) миємо, натираємо на тертці. Тепер краще на дрібної, щоб овоч встиг приготуватися.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, сильний вогонь. Потім зменшуємо вогонь і виливаємо омлет. Хвилини через 2 половину омлету присипаємо тертим кабачком (в принципі, це може бути будь-який овоч або дрібно порізані печериці). Смажимо на невеликому вогні близько 1 хвилини.
Потім присипаємо невеликою кількістю тертого сиру.
Накриваємо, за допомогою лопатки, другою половинкою омлету і продовжуємо готувати, накривши кришкою.
Виходить ось такий «сендвіч» з омлету з тертими кабачками і сиром. Приємного апетиту!