Омлет з кабачками і сиром

Омлет з кабачками і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо омлет звичним способом. Змішуємо курячі яйця з прянощами, сіллю….

Збиваємо, додавши трохи молока… (Багато молока не додавайте, інакше він буде розвалюватися). Можна і без молока, але з ним виходить ніжніше.

Молодий кабачок (або цукіні) миємо, натираємо на тертці. Тепер краще на дрібної, щоб овоч встиг приготуватися.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, сильний вогонь. Потім зменшуємо вогонь і виливаємо омлет. Хвилини через 2 половину омлету присипаємо тертим кабачком (в принципі, це може бути будь-який овоч або дрібно порізані печериці). Смажимо на невеликому вогні близько 1 хвилини.

Потім присипаємо невеликою кількістю тертого сиру.

Накриваємо, за допомогою лопатки, другою половинкою омлету і продовжуємо готувати, накривши кришкою.

Виходить ось такий «сендвіч» з омлету з тертими кабачками і сиром. Приємного апетиту!