Омлет з картоплею і грудинкою на сковороді

Омлет з картоплею і грудинкою на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Омлет – страва французької кухні, але його готують по різному. Звичайний омлет готують з яйця з молочком, а ми трохи змінимо його і додамо в неї пашину/грудинку і картоплю.

Покроковий рецепт

Ось все що нам треба. У виборі сиру раджу взяти пармезан, моцарелу або гауду, щоб сир був тягучим.

Почистити картоплю, порізати скибочками або брусками. У сковороді розігріти олію і обсмажити картоплю, злегка посоливши.


Збити 2 яйця. Додати дрібку солі і чорного перцю.



Нарізати шматочками пашину (грудинку) та сир. Після того як картопля стане золотистою, додати пашину, продовжувати смажити. Потім додати кубики сиру і закрити кришку, щоб сир розтанув.

Додати збиті яйця.

Смажити омлет, перевертаючи. Страву подають гарячою, щоб сир ще не затвердів і був “тянучій”. Подавати можна з кетчупом або майонезом. Сьогодні я вибрала сирний соус. Думаю, що вам сподобається. Приємного апетиту!