Омлет — це страва з збитих яєць, яке можна приготувати на сніданок, обід, вечеря і навіть на десерт.

Інгредієнти
| Яйце – 3 штуки | |
| Молоко – 20 мл | |
| Сода – щіпка | |
| Сіль – за смаком | |
| Помідор – 3 штуки | |
| Твердий сир – 30 грам | |
| Рослинне масло – для смаження |
Для приготування омлету нам знадобиться: яйце, молоко, варена та копчена ковбаса, сода, сіль, помідор, сир твердий.
Покроковий рецепт


У глибокій мисці з допомогою віночка збиваємо яйця.


До збитим яйця, додаємо сіль, перець і соду. Гарненько перемішуємо.


Додаємо молоко і віночком збиваємо до однорідності.


Кубиками нарізаємо ковбасу і трохи підсмажуємо.

Трохи підсмажити ковбасу додаємо помідори і смажимо ще дві хвилини.


Додаємо нашу суміш, накриваємо кришкою і смажимо до готовності.


В кінці приготування посипаємо зверху твердим сиром і чекаємо поки він не розплавиться. Наш омлет готовий, можна подавати на стіл. Приємного апетиту!
