Омлет з ковбаскою і сиром

Омлет з ковбаскою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Омлет — це страва з збитих яєць, яке можна приготувати на сніданок, обід, вечеря і навіть на десерт.

Інгредієнти

Яйце – 3 штуки
Молоко – 20 мл
Сода – щіпка
Сіль – за смаком
Помідор – 3 штуки
Твердий сир – 30 грам
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Омлет з ковбаскою і сиром

Для приготування омлету нам знадобиться: яйце, молоко, варена та копчена ковбаса, сода, сіль, помідор, сир твердий.

Покроковий рецепт


У глибокій мисці з допомогою віночка збиваємо яйця.


До збитим яйця, додаємо сіль, перець і соду. Гарненько перемішуємо.


Додаємо молоко і віночком збиваємо до однорідності.


Кубиками нарізаємо ковбасу і трохи підсмажуємо.

Трохи підсмажити ковбасу додаємо помідори і смажимо ще дві хвилини.


Додаємо нашу суміш, накриваємо кришкою і смажимо до готовності.


В кінці приготування посипаємо зверху твердим сиром і чекаємо поки він не розплавиться. Наш омлет готовий, можна подавати на стіл. Приємного апетиту!