Для початку приготуємо всі необхідні продукти, а також інвентар.
У глибоку ємність вбиваємо яйця і ретельно збиваємо. Я збиваю досить довгий час за допомогою віночка. Після того, як суміш придбала білий, пінистий вигляд, я поступово вливаю молоко, не перестаючи помішувати.
Після того, як суміш придбала білий, пінистий вигляд, я поступово вливаю молоко, не перестаючи помішувати.
Прийшла черга борошна. Борошно, після покупки, я завжди проціджую, що б уникнути дрібного сміття і розміщую в спеціальний контейнер. Додаємо її поступово в яєчно-молочну масу. Продовжуємо збивати, підсолюємо тісто на смак. Що б позбавитися від грудочок, можна використовувати блендер, але звичайна вилка теж підійде.
Розігріту сковороду змащуємо вершковим маслом.
На дно сковороди викладаємо заздалегідь зварені макарони. Я віддаю перевагу макарони твердих сортів пшениці. Вони не розварюються в процесі смаження, а підсмажуються, купуючи золотисту скориночку.
Вливаємо збите тісто, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь.
Настав час для натирання сиру. Порада: попередньо можна сир помістити в морозилку. В підмороженому вигляді, він не буде ламатися і швидко плавитися.
Вливаємо збите тісто, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь. Після закінчення 15 хвилин, додаємо натертий сир і вимикаємо плиту. Даємо настоятися. 5 хвилин і сніданок готовий. Ситний, корисний, збалансований. Подавати омлет з макаронами і сиром можна з сезонними овочами, соусами, зеленню. Снідайте смачно і з задоволенням!