Омлет зі шпинатом і черрі

Омлет зі шпинатом і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Омлет зі шпинатом виходить дуже ніжним і незвичайним.

Інгредієнти

Яйця – 4 штуки
Сметана – 1 ст. ложка
Молоко – 100 гр
Шпинат – 1 пучок
Сир – 60-80 гр
Оливкову олію – 5 ст ложок
Сіль, перець – Щіпка
Помідори – 1-2 шт Черрі

Як приготувати Омлет зі шпинатом і черрі

З недавніх пір шпинат став частим гостем на нашій кухні. Влітку в свіжому вигляді,а в зимовий час дістаю з заморозки. Про користь цієї трави написано чимало, в моїй родині визнали і полюбили цей інгредієнт, з яким можна приготувати чимало смачних і корисних страв. Впевнена, що у кожної господині знайдеться свій улюблений рецепт омлету, а я в свою чергу хочу поділитися своїм. Одним з переваг цієї страви є швидкість приготування, що інколи є досить важливим.

Покроковий рецепт



Розбиваємо 4 яйця в чашку від блендера і збиваємо 2-3 хвилини,


До яйцям додаємо ложку сметани, молоко і збиваємо ще раз, додаємо сіль, перець і ставимо сковороду на плиту.

Наливаємо масло і виливаємо половину порції збитих яєць з молоком та сметаною

Як тільки яйце “прихватилось”, додаємо шпинат.


Зверху на шпинат виливаємо решту порцію яєць і накриваємо сковорідку кришкою. Все це робимо на дуже маленькому вогні. Через хвилину-дві додаємо помідори і ще раз накриваємо кришкою.



Натираємо сир на дрібній тертці, посипаємо омлет, закриваємо кришкою, чекаємо поки сир розплавиться і кличемо домашніх до столу!!!! Омлет готовий! Нагадує “піцу”, але набагато швидше готується так і менш калорійний. Підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою. Всім приємного апетиту!