Розбиваємо 4 яйця в чашку від блендера і збиваємо 2-3 хвилини,
До яйцям додаємо ложку сметани, молоко і збиваємо ще раз, додаємо сіль, перець і ставимо сковороду на плиту.
Наливаємо масло і виливаємо половину порції збитих яєць з молоком та сметаною
Як тільки яйце “прихватилось”, додаємо шпинат.
Зверху на шпинат виливаємо решту порцію яєць і накриваємо сковорідку кришкою. Все це робимо на дуже маленькому вогні. Через хвилину-дві додаємо помідори і ще раз накриваємо кришкою.
Натираємо сир на дрібній тертці, посипаємо омлет, закриваємо кришкою, чекаємо поки сир розплавиться і кличемо домашніх до столу!!!! Омлет готовий! Нагадує “піцу”, але набагато швидше готується так і менш калорійний. Підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою. Всім приємного апетиту!