Осінні овочі з ропні сиром

Ми злегка обсмажуємо моркву, і вже потім додаємо інші овочі. Підсмажена морква надзвичайно смачна!

Інгредієнти

Морква – 3 шт.
Буряк – 2 шт.
Стручкова квасоля – 250 р.
Сир ропні – 120 р.
Кріп сушений – 2 щіпки
Часник – 1 щіпка
Часник – 3 зубчики
Сіль – 1/2 ч. л.

Як приготувати Осінні овочі з ропні сиром

Це дуже дешеве і смачне блюдо відноситься до здорового харчування. Додавши яйце, вийде повноцінний ситний обід.

Покроковий рецепт


Моркву і буряк моєму, вважаємо шкірку і ріжемо поличками. Сковороду ставимо розігріватися на середній і навіть сильний вогонь.

На сковороду додаємо 2 ст. л. олії і відправляємо обсмажуватися моркву. Обсмажуємо протягом 10 хвилин, іноді помішуючи.

Додаємо буряк до моркви і додаємо 50 мл води, закриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хв.

Далі додаємо на сковороду заморожену стручкову квасолю. Хоч і вода в сковороді неабияк випарувалася, квасоля при розморожуванні дасть нову. Тушкуємо ще 15 хв, періодично помішуючи.




Тепер додаємо спеції. Сіль, кріп і часник. Зменшуємо вогонь на низький і чекаємо 5 хв до готовності. У цей час ріжемо дрібно зубці часнику і готуємо тарілки.



Викладаємо готову страву на тарілку, додаємо пару ложок розсільного сиру. Також можна додати трохи сметани і підкласти яйце, тоді страва буде зовсім щільним.

Тепер можна приступати до найприємнішого, до трапези.

Дивіться також:  Святкова закуска – кальмари фаршировані овочами та рисом