Не складний у приготуванні рецепт.
Інгредієнти
Борошно – 2 склянки | |
Вершкове масло – 150 гр. | |
Цукор – 1/2 склянки | |
Сіль – 1/2 ч. л | |
Вода – 50 мл | |
Пекарський порошок – 1 ч. л | |
Варення – 1/3 склянки | |
Яблука – 2-3 штуки |
Хороший варіант для недільного чаювання. Коли хочеться чогось смачненького, і не витратного по часу. Солодка випічка з легкої яблучної кислинкою.
Покроковий рецепт
Борошно розтерти виделкою з вершковим маслом в дрібну крихту.
Внести в масу розпушувач, цукор, сіль і воду. Замісити круте тісто. Сформувати з тіста кулю і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Яблука почистити від насіння, порізати на шматочки і змішати з варенням
На столі розстелити фольгу, розкотити на ній тісто. В центр тіста розкласти часточки яблук з варенням, краї тіста підвернути на начинку. Закрити фольгою. Поставити випікатися в розігріту до 185 С духовку на 35-40 хвилин.