Осіння галета з яблуком

Не складний у приготуванні рецепт.

Інгредієнти

Борошно – 2 склянки
Вершкове масло – 150 гр.
Цукор – 1/2 склянки
Сіль – 1/2 ч. л
Вода – 50 мл
Пекарський порошок – 1 ч. л
Варення – 1/3 склянки
Яблука – 2-3 штуки

Як приготувати Осіння галета з яблуком

Хороший варіант для недільного чаювання. Коли хочеться чогось смачненького, і не витратного по часу. Солодка випічка з легкої яблучної кислинкою.

Покроковий рецепт

Борошно розтерти виделкою з вершковим маслом в дрібну крихту.


Внести в масу розпушувач, цукор, сіль і воду. Замісити круте тісто. Сформувати з тіста кулю і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Яблука почистити від насіння, порізати на шматочки і змішати з варенням

На столі розстелити фольгу, розкотити на ній тісто. В центр тіста розкласти часточки яблук з варенням, краї тіста підвернути на начинку. Закрити фольгою. Поставити випікатися в розігріту до 185 С духовку на 35-40 хвилин.

Дивіться також:  Пиріг з ірискою і сухофруктами під ганашем