Особливий салат з копченої курки і чорносливу

Особливий салат з копченої курки і чорносливу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

При бажанні можна поекспериментувати і доповнити салат іншими інгредієнтами, наприклад, волоськими горіхами. Або збільшувати кількість заданих, залежно від смаку. Замінювати капусту на белокочанну

Інгредієнти

Китайська капуста – 1/4 качана
Чорнослив – 4 шт
Копчена курка – 1 стегно
Цибуля ріпчаста – 1/4 головки
Вода – 50 мл
Оцет 9% – 1 ч. л
Сіль – 1/2 ч. л
Цукор – щіпка
Майонез для заправки – за смаком

Як приготувати Особливий салат з копченої курки і чорносливу

Не дивлячись на інгредієнти і майонезну заправку, салат виходить досить легкий. Продукти добре між собою поєднуються. Завдяки простому складу, салат можна приготувати на вечерю, так і для святкового столу. Гості неодмінно оцінять.

Покроковий рецепт

Замаринувати цибулю. Для цього змішати воду, чайну ложку оцту, половину чайної ложки солі і щіпку цукру. Маринувати протягом 25-30 хвилин. Маринований таким способом цибулю можна використовувати в інших стравах.

2. Чорнослив залити гарячою водою, для м’якості, на 10 хвилин.

Відокремити копчене куряче м’ясо від кістки і порізати кубиками.

Капусту нашаткувати.

Змішати всі інгредієнти і заправити майонезом. Дати настоятися протягом 10-15 хвилин.