При бажанні можна поекспериментувати і доповнити салат іншими інгредієнтами, наприклад, волоськими горіхами. Або збільшувати кількість заданих, залежно від смаку. Замінювати капусту на белокочанну
Інгредієнти
Китайська капуста – 1/4 качана | |
Чорнослив – 4 шт | |
Копчена курка – 1 стегно | |
Цибуля ріпчаста – 1/4 головки | |
Вода – 50 мл | |
Оцет 9% – 1 ч. л | |
Сіль – 1/2 ч. л | |
Цукор – щіпка | |
Майонез для заправки – за смаком |
Не дивлячись на інгредієнти і майонезну заправку, салат виходить досить легкий. Продукти добре між собою поєднуються. Завдяки простому складу, салат можна приготувати на вечерю, так і для святкового столу. Гості неодмінно оцінять.
Покроковий рецепт
Замаринувати цибулю. Для цього змішати воду, чайну ложку оцту, половину чайної ложки солі і щіпку цукру. Маринувати протягом 25-30 хвилин. Маринований таким способом цибулю можна використовувати в інших стравах.
2. Чорнослив залити гарячою водою, для м’якості, на 10 хвилин.
Відокремити копчене куряче м’ясо від кістки і порізати кубиками.
Капусту нашаткувати.
Змішати всі інгредієнти і заправити майонезом. Дати настоятися протягом 10-15 хвилин.