Полуничний настрій….Готуємо холодний крем-суп з полунички!
Інгредієнти
полуниця – 1,5 кг | |
цукор – 1 чашка | |
йогурт без добавок – 3 чашки | |
французький лікер Гран Марнье – 1/4 чашки, за бажанням | |
вершки, м’ята… – для прикраси, за смаком |
Ми всі любимо наші супи і десерти, але що ви скажете за рецептом, що поєднує в собі найкраще з обох світів? Вам більше не доведеться дивуватися цьому дивному, але чудовим рецептом полуничного крем-супу. Це інноваційне блюдо, яке прославилося своєю присутністю в меню дитячого ресторану. Діти були вражені на повал! Їм готували, звичайно, бел лікеру )).
Рецепт підходить як для початківців, так і для фінішерів.
Покроковий рецепт
Свіжа м’ята для гарніру. Полуницю розріжте на шматочки розміром з шматочок і помістіть їх в кухонний комбайн.
Полуницю промийте, видаліть листочки, полуницю розріжте на шматочки і помістіть їх в кухонний комбайн. Подрібніть, поки полуниця не перетвориться на пюре.
Додайте цукор і знову перемішайте, поки цукор повністю розчинитися в полуниці.
Процідіть суміш через велике сито, щоб видалити насіння.
До цієї суміші додайте йогурт і 1/4 чашки лікеру марнье (останнє за бажанням). Збийте цю суміш, поки всі інгредієнти не будуть добре змішані. Накрийте суміш і поставте її в холодильник мінімум на 1 годину.
Щоб подати це блюдо, вилийте суміш у маленькі миски і додайте збиті вершки (кількість на власний розсуд і смак). Прикрасьте холодний супчик порізаними шматочками полуниці, листочками м’яти….