Овочева закуска або улюблений салат Капрезе на смажених баклажанах

Овочева закуска або улюблений салат Капрезе на смажених баклажанах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я б дала цього салату назву “Друге дихання” )), так як все нове-добре забуте старе. Ця закуска готується із смажених баклажанів, на яких подається салат Каперзе.

Покроковий рецепт

1. Баклажани нарізати в довжину скибочками, посолити. Додати трохи оливкової олії в сковорідку. На середньому вогні протягом хвилини або близько того обсмажити з кожного боку до золотистого кольору.

2. Наріжте кільцями моцарелу і помідори. Укладіть сир з томатами по черзі на баклажани.

3. Три-чотири листочки базиліка наріжте. Потім посипати порізаною зеленню і цілими залишилися листочками овочі.

4. Збризніть все оливковою олією.

5. Приправте трохи додаткової морською сіллю і перцем.