Інгредієнти
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Часник – 3-4 зубчики | |
Паприка – 1 столова ложка | |
Помідори – 2 шт., очищеного, нарізаного кубиками | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка, нарізана кубиками | |
Чебрець – кілька гілочок | |
Лавровий лист – 1-2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Кукурудзяні качани – 1 качан кукурудзи, розрізаний на дві частини | |
Кабачок – 3 шт цукіні (кабачки), нарізаних кубиками | |
Морква – 2 шт. | |
Квасоля стручкова – 1 велика жменю зеленої квасолі, порізаної середнього розміру (з укУс) | |
Боби – 1 велика жменя свіжих бобів (можна використовувати консервовані) | |
Картопля – 2 шт. | |
Топінамбур – 1 шт. | |
Перець чилі – 1 шт. | |
Бекон – 1 товстий шматок бекону, нарізаний (для вегетаріанської їжі можна цей інгредієнт пропустити) | |
Бульйон – близько 3 1/2 літра, щоб покривав овочі |
Овочеве рагу дуже характерно для Канарських островів.
Як правило, тут подають спочатку суп, рагу, салати, а потім слід основне блюдо і, звичайно, після цього, десерт і кава. Дозвольте і мені поділиться рагу, рецепт якого взято у місцевого шеф – кухаря :-). Всі інгредієнти можна варіювати в залежності від ваших уподобань, а кількість і вага є приблизними.
Покроковий рецепт
Підготуйте всі інгредієнти, помивши їх і нарізавши. У великій каструлі нагрійте оливкову олію і обсмажте часник до золотистого кольору. Додайте помідори, цибулю, перець, чебрець і лавровий, потім приправте сіллю і перцем. Смажте, поки помідори не стануть м’якими.
Додайте інші інгредієнти і залийте бульйоном. Приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і тушкуйте близько 30 хвилин.
Зніміть кришку і варіть ще годину або близько того, поки овочі не стануть м’якими, а рідина почне густіти. Відрегулюйте смак приправою. Подавайте овочеве рагу з хрустким багетом. Приємного апетиту!