Смачно,корисно,швидко,не дорого. Відмінне спогад про літо.
Інгредієнти
Картопля – 3-4-шт. | |
Кабачок – 1 шт | |
Баклажан – 1-2 шт | |
Морква – 2 шт | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Перець солодкий – 1-2 шт | |
Фарш – 200 гр | |
Часник – 1 зубчик | |
Кріп , петрушка – за смаком | |
сіль, перець – за смаком | |
хмелі -сунелі – за смаком | |
рослинне масло – 100 мл | |
Помідори – 3-4 шт |
Останні дари осені на наших дачах і городах. Готуємо з них рагу. Дуже смачний і не дорогий рецепт. Річний смак овочів. Все робиться швидко і просто.
Покроковий рецепт
Підготуємо овочі,вимиємо і почистимо.
Моркву і цибулю поріжемо.
Викладемо в каструлю з олією і поставимо і трохи прижарим.
Кабачок і баклажан поріжемо кубиками.
Викладемо в каструлю з цибулею і морквою.
Солодкий перець і помідори ріжемо і теж викладаємо в каструлю.
Картоплю ріжемо і викладаємо до овочів.
З фаршу робимо фрикадельки. І після того як овочі потушатся 10 хвилин викладаємо їх в каструлю.Якщо овочі дали недостатньо соку,можна додати трохи водички. Солимо,перчимо,додаємо хмелі -сунелі, висипаємо дрібно нарізані зелень і часник. Тушкуємо до готовності.