Овочеве рагу з фрикадельками

Овочеве рагу з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачно,корисно,швидко,не дорого. Відмінне спогад про літо.

Інгредієнти

Картопля – 3-4-шт.
Кабачок – 1 шт
Баклажан – 1-2 шт
Морква – 2 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Перець солодкий – 1-2 шт
Фарш – 200 гр
Часник – 1 зубчик
Кріп , петрушка – за смаком
сіль, перець – за смаком
хмелі -сунелі – за смаком
рослинне масло – 100 мл
Помідори – 3-4 шт

Як приготувати Овочеве рагу з фрикадельками

Останні дари осені на наших дачах і городах. Готуємо з них рагу. Дуже смачний і не дорогий рецепт. Річний смак овочів. Все робиться швидко і просто.

Покроковий рецепт


Підготуємо овочі,вимиємо і почистимо.


Моркву і цибулю поріжемо.

Викладемо в каструлю з олією і поставимо і трохи прижарим.

Кабачок і баклажан поріжемо кубиками.

Викладемо в каструлю з цибулею і морквою.



Солодкий перець і помідори ріжемо і теж викладаємо в каструлю.

Картоплю ріжемо і викладаємо до овочів.


З фаршу робимо фрикадельки. І після того як овочі потушатся 10 хвилин викладаємо їх в каструлю.Якщо овочі дали недостатньо соку,можна додати трохи водички. Солимо,перчимо,додаємо хмелі -сунелі, висипаємо дрібно нарізані зелень і часник. Тушкуємо до готовності.