Смачно,корисно,швидко,не дорого. Відмінне спогад про літо.

Інгредієнти
| Картопля – 3-4-шт. | |
| Кабачок – 1 шт | |
| Баклажан – 1-2 шт | |
| Морква – 2 шт | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
| Перець солодкий – 1-2 шт | |
| Фарш – 200 гр | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Кріп , петрушка – за смаком | |
| сіль, перець – за смаком | |
| хмелі -сунелі – за смаком | |
| рослинне масло – 100 мл | |
| Помідори – 3-4 шт |
Останні дари осені на наших дачах і городах. Готуємо з них рагу. Дуже смачний і не дорогий рецепт. Річний смак овочів. Все робиться швидко і просто.
Покроковий рецепт


Підготуємо овочі,вимиємо і почистимо.


Моркву і цибулю поріжемо.

Викладемо в каструлю з олією і поставимо і трохи прижарим.

Кабачок і баклажан поріжемо кубиками.

Викладемо в каструлю з цибулею і морквою.



Солодкий перець і помідори ріжемо і теж викладаємо в каструлю.

Картоплю ріжемо і викладаємо до овочів.


З фаршу робимо фрикадельки. І після того як овочі потушатся 10 хвилин викладаємо їх в каструлю.Якщо овочі дали недостатньо соку,можна додати трохи водички. Солимо,перчимо,додаємо хмелі -сунелі, висипаємо дрібно нарізані зелень і часник. Тушкуємо до готовності.
