Дуже смачне і ситне блюдо. Прекрасно підійде на вечерю або на друге. Сподобається будь-якому чоловікові, маленькій дитині та жінці, яка стежить за своєю фігурою.
Інгредієнти
М’якоть яловичини – 300 гр. | |
Огірок свіжий – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Перець болгарський – 1 шт. | |
Цибуля-ріпка – 1 шт. | |
Картопля – 2-3 шт. | |
Квасоля стручкова – 120 гр. | |
Часник – 2 зубчики | |
Олія – для смаження | |
Кунжут – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
В рецепті використовуються овочі і м’якоть яловичини, оскільки це м’ясо містить мало калорій. Страва містить багато калорій, але чудово втамовує голод і виходить дуже смачним. До того ж красиво і апетитно виглядає на тарілці.
Покроковий рецепт
М’ясо нарізати брусками і обсмажити на розігрітому рослинному маслі протягом 10-15 хвилин, періодично помішуючи.
Огірок порізати шматочками і посолити. Прибрати в сторону.
Моркву і цибулю почистити від шкірки. Моркву порізати брусочками, а цибулю – півкільцями.
До м’яса додати цибулю, перемішати і обсмажити 3 хвилини.
Додати порізану моркву і обсмажувати ще 5-7 хвилин.
Болгарський перець промити, звільнити від насіння і черешка. Порізати великими смужками.
Покласти перець в сковороду і смажити ще 5 хвилин.
Покласти свіжу або заморожену стручкову квасолю і тримати на плиті 3-5 хвилин.
З огірків віджати і злити сік. Додати подрібнений часник. Огірки покласти в сковороду і перемішати. Тримати на повільному вогні.
Картоплю почистити і порізати брусочками. Змішати в сковороді з усіма інгредієнтами.
Посолити, поперчити і приправити спеціями за смаком, посипати кунжутом і тушкувати під кришкою до готовності картоплі.
Подавати до столу в гарячому вигляді як самостійне блюдо.