Овочеве рагу з мясом яловичини

Овочеве рагу з мясом яловичини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачне і ситне блюдо. Прекрасно підійде на вечерю або на друге. Сподобається будь-якому чоловікові, маленькій дитині та жінці, яка стежить за своєю фігурою.

Інгредієнти

М’якоть яловичини – 300 гр.
Огірок свіжий – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Цибуля-ріпка – 1 шт.
Картопля – 2-3 шт.
Квасоля стручкова – 120 гр.
Часник – 2 зубчики
Олія – для смаження
Кунжут – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Овочеве рагу з м’ясом яловичини

В рецепті використовуються овочі і м’якоть яловичини, оскільки це м’ясо містить мало калорій. Страва містить багато калорій, але чудово втамовує голод і виходить дуже смачним. До того ж красиво і апетитно виглядає на тарілці.

Покроковий рецепт


М’ясо нарізати брусками і обсмажити на розігрітому рослинному маслі протягом 10-15 хвилин, періодично помішуючи.

Огірок порізати шматочками і посолити. Прибрати в сторону.


Моркву і цибулю почистити від шкірки. Моркву порізати брусочками, а цибулю – півкільцями.

До м’яса додати цибулю, перемішати і обсмажити 3 хвилини.

Додати порізану моркву і обсмажувати ще 5-7 хвилин.


Болгарський перець промити, звільнити від насіння і черешка. Порізати великими смужками.

Покласти перець в сковороду і смажити ще 5 хвилин.

Покласти свіжу або заморожену стручкову квасолю і тримати на плиті 3-5 хвилин.


З огірків віджати і злити сік. Додати подрібнений часник. Огірки покласти в сковороду і перемішати. Тримати на повільному вогні.


Картоплю почистити і порізати брусочками. Змішати в сковороді з усіма інгредієнтами.


Посолити, поперчити і приправити спеціями за смаком, посипати кунжутом і тушкувати під кришкою до готовності картоплі.


Подавати до столу в гарячому вигляді як самостійне блюдо.