Овочеве рагу з яловичиною

Овочеве рагу з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі овочі вимити і почистити. Моркву нарізати невеликими ( приблизно 0,5 см) кубиками. Картопля і кабачок так само нарізати кубиками, але більші, діаметром приблизно по 2 див.

Яловичину так само нарізати на кубики діаметром приблизно 1 – 1,5 см.


Суміш з овочів і м’яса тушкувати близько 5 хвилин, потім викласти в каструлю гриби і залити все водою. Рагу варити на середньому вогні під закритою кришкою, іноді піднімаючи її що б перешкодити.

По готовності злити зайву воду, якщо для Вас краще рагу погустіше. Приємного апетиту!