М’якоть свинини нарізаємо невеликими порційними шматочками. Розігріваємо рослинне масло, перекладаємо в нього нарізку з м’яса. Відразу солимо, приправляємо перцем. Іноді перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.
Паралельно почнемо подрібнювати овочі і доповідати їх до м’яса. Моркву нарізаємо у формі брусків. Ріпчасту цибулю подрібнюємо півкільцями. Перекладаємо нарізку до м’яса.
Наступні продукти для рагу – кабачок і болгарський перчик. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо його кубиками. А очищений від насіння перець подрібнюємо смужками. Відправляємо інгредієнти в каструлю.
Залишилося тільки додати помідор. Його ми натремо без шкірки. Інгредієнти приправляємо спеціями за смаком. Якщо є необхідність, досолює.
Тушкуємо овочеве рагу до повної готовності всіх інгредієнтів. У кінці складу страви доповнюємо порубаним кропом.
Овочеве рагу зі свининою готово. Приємного всім апетиту!