У киплячу воду закидаємо пакетики з рисом для суші/роли і відварюємо до готовності, в середньому 15 хвилин, після чого витягуємо і залишаємо остигати
Миємо та очищаємо всі овочі, у огірків відрізаємо жопки, перець очищаємо від кісточок, моркву чистимо, якщо готуєте з авокадо, очищаємо авокадо від шкірки, витягуємо кісточку
Нарізаємо всі овочі соломкою середнього розміру
Лист норі маємо на дошці/столі/спеціальному килимку, злегка змоченою у воді рукою проводимо по листу, викладаємо рис, в середньому на 1 аркуш 3-4 ст. л. рису з гіркою, розрівнюємо рис з листа норі, залишаючи 1,5-2 см. з одного з країв, для кращого закріплення
На рис викладаємо соломку з огірка, моркви, перцю, авокадо, відступивши від краю з рисом 1 см
Щільно загортаємо в рулетик наші роли і як тільки водорості стануть вологими, а не ламкими, ріжемо на порційні шматочки, проробляємо ті ж маніпуляції з іншими інгредієнтами
Подаємо з соєвим соусом, всім приємного апетиту!