Овочевий салат з авокадо і мятою

Овочевий салат з авокадо і мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий салат з авокадо і м’ятою на основі рукколи…. Легко + смачно + свіжо + корисно = велика перемога на кухні!

Інгредієнти

рукколи – 4 чашки
квасолі (свіжих бобів) – 1 1/2 склянки очищеної
зелена цибуля – 4 пера нарізаний
огірки – 3 шт. нарізаних
помідори черрі – 2 склянки
перець халапеньо – 1 шт (за бажанням) нарізаний
авокадо – 1 шт.
Часникова заправка для салату:
сік лимона – 1/2 лимона
оливкова олія – 30-40 мл
сіль і перець – за смаком
часник – 1 зубчик нарізаний
кінза – 2 столові ложки дрібно нарізана
свіжа м’ята – 2 столові ложки дрібно нарізана

Як приготувати Овочевий салат з авокадо і м’ятою

Сказати, будемо готувати цей салат – занадто голосно сказати. Його супер легко приготувати! Особливо хочу звернути вашу увагу на часникову заправку в цьому салаті з ароматними листям м’яти і свіжою кінзою.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти, промити, щось порізати (всі зазначено в інгредієнтах).

Приготувати часниковий соус. У маленькій мисці змішайте лимонний сік, оливкова олія, сіль і перець. Змішайте подрібнений часник, свіжу м’яту і кінзу.

У великій мисці змішайте рукколу, зелений лук, боби, огірки, помідори й нарізаний халапеньо.

Заправити салат часниковою заправкою і перемішати.

Потім очистити авокадо, видалити кісточку, нарізати шматочками. Додати авокадо в салат і акуратно перемішати. Тепер можна подавати до столу! Насолоджуйтесь!