Овочевий салат з авокадо і м’ятою на основі рукколи…. Легко + смачно + свіжо + корисно = велика перемога на кухні!
Інгредієнти
рукколи – 4 чашки | |
квасолі (свіжих бобів) – 1 1/2 склянки очищеної | |
зелена цибуля – 4 пера нарізаний | |
огірки – 3 шт. нарізаних | |
помідори черрі – 2 склянки | |
перець халапеньо – 1 шт (за бажанням) нарізаний | |
авокадо – 1 шт. | |
Часникова заправка для салату: | |
сік лимона – 1/2 лимона | |
оливкова олія – 30-40 мл | |
сіль і перець – за смаком | |
часник – 1 зубчик нарізаний | |
кінза – 2 столові ложки дрібно нарізана | |
свіжа м’ята – 2 столові ложки дрібно нарізана |
Сказати, будемо готувати цей салат – занадто голосно сказати. Його супер легко приготувати! Особливо хочу звернути вашу увагу на часникову заправку в цьому салаті з ароматними листям м’яти і свіжою кінзою.
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти, промити, щось порізати (всі зазначено в інгредієнтах).
Приготувати часниковий соус. У маленькій мисці змішайте лимонний сік, оливкова олія, сіль і перець. Змішайте подрібнений часник, свіжу м’яту і кінзу.
У великій мисці змішайте рукколу, зелений лук, боби, огірки, помідори й нарізаний халапеньо.
Заправити салат часниковою заправкою і перемішати.
Потім очистити авокадо, видалити кісточку, нарізати шматочками. Додати авокадо в салат і акуратно перемішати. Тепер можна подавати до столу! Насолоджуйтесь!